Avui cuinem… Boletes sense sucre!


Avui cuinem… Boletes sense sucre!

Hem anat al curs de Cuina Naturista i Terapèutica amb en Gabor Smit, a l’IFP Sanitària Roger de Llúria. Ens ho hem passat molt bé i hem après a preparar esmorzars per a nens, per a esportistes, per combatre el fred… també hem preparat un menú sencer amb productes de temporada i unes postres boníssimes! Aquí us deixem la recepta de les postres, super senzilla de fer i que nosaltres hem adaptat al gust de casa. Esperem que us agradi!

Ingredients per a 4 persones
 1 moniato d’uns 100 g. aproximadament
 50 g. d’ametlla en pols
 1 cullerada de postres de ratlladura de taronja
 Coco ratllat
 Cacau o garrofa en pols
 Canyella en pols
 Te verd Matcha (en pols)

Dificultat:
cap

Temps de preparació:
20 minuts de cocció + 10 minuts d’elaboració

Preparació

  • Coem el moniato al vapor, partit per la meitat i amb la pell
  • El pelem i el triturem amb una forquilla junt amb l’ametlla en pols i la ratlladura de taronja
  • Deixem refredar i fem boletes
  • Les dividim en 3 grups i les arrebossem, unes d’elles amb el coco, les altres amb la canyella i el cacau barrejat prèviament i per últim, les que ens queden amb te verd

Per les propietats del moniato i les ametlles, aquestes postres són molt nutritives i perfectes per la tardor!

 

+ There are no comments

Add yours